Ευχάριστες ιστορίες καθημερινής τρέλας #1

Σήμερα το πρωί κι ενώ ήμουν μπουκωμένη με την οδοντόβουρτσα και πηγμένη μέχρι το πηγούνι στην οδοντόκρεμα, χτυπάει η πόρτα του σπιτιού μου.

                                   
                                                          Εγώ και η διακριτική οδοντόβουρτσα που με μπουκώνει


Είναι (φυσικά!!!) η μάνα μου. Με μια σχετική χρονοκαθυστέρηση που χρειάστηκα για να γίνει η διαδικασία "ακούω τον ελαφρύ γδούπο στην πόρτα - το επεξεργάζομαι (γιατί είναι και νωρίς το πρωί ακόμα) - κάνω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση να φτάσω από τον νιπτήρα του μπάνιου το χερούλι της πόρτας", ανοίγω μετά από κλάσματα δευτερολέπτου, και δεν βλέπω κανέναν! Μιλάμε, κινείται με ταχύτητα φωτός η γυναίκα, έφτασε με ένα σάλτο στο ασανσέρ και έγινε αθέατη! Ουάουυυυ....Που λέτε, βγαίνω απορημένη και μπουκωμένη με οδοντοβουρτσα - οδοντόκρεμα στο πλατύσκαλο
                                                           
(στο πατάκι τελοσπάντων) και την βλέπω που με κοιτάζει απορημένα και μου λέει με μια φυσικότητα: "Μα γιατί δεν ανοίγεις;" (μέσα σε ένα λεπτό εξαφανίστηκε!!!!)....Την κοιτάζω με οργή για την πρωινή της όρεξη για καβγά και της δείχνω obviously το υπερθέαμα που ξεπήδησε από το μπάνιο βγάζοντας έναν μπάσσο λαρυγγισμό!!! Η απάντηση είναι προφανής: "Καλά δεν μπορούσες να απαντήσεις ότι είσαι στο μπάνιο;" (!!!!)


Νομίζω περιττεύει να αναφέρω το γεγονός ότι είχε την ίδια άποψη ακόμα και το βράδυ που (ναι, ναι το έκανα) μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω το συμβάν σαν αφέλεια της μάνας μου!!!! Με κάνει να πιστεύω ότι ο θείος Αλτσχάϊμερ, ή κάποιος περίεργος από το σόϊ του, δεν θα αργήσει να μας επισκεφτεί!!!


Ο θείος Alzheimer!!!!Comments

Popular posts from this blog

Παραμύθι για μεγάλους...

Love letter? (to self)

Love letter #2 (to you)